Informatie

Van ieder beeldenpark vermeldt deze gids o.a. naam, adres, plaats, telefoonnummer, een e-mailadres en website, het bezoekadres van de locatie, openingsdagen en -tijden, de aanvang en duur van de openstelling, eventuele entree en de bereikbaarheid per openbaar vervoer. Daarnaast is van ieder beeldenpark, -tuin, -route of -manifestatie, een korte omschrijving opgenomen, steeds voorzien van een foto. Meestal zijn ook de namen van de exposerende kunstenaars vermeld. Een kaartje per provincie, waarop de beeldentuinen alfabetisch geordend op plaatsnaam zijn aangegeven, completeert het geheel. In het register achterin de gids vindt u alle beeldentuinen alfabetisch geordend op plaatsnaam, met een verwijzing naar de pagina waar u de beschrijving van de beeldentuin kunt vinden.

De Nederlandse Beeldenparkgids is geen compleet overzicht van beeldenparken in Nederland. De Beeldenparkgids voorziet echter duidelijk in een behoefte van zowel deelnemende beeldentuinen, kunstenaars als bezoekers. Een goede reden voor een vijftiende editie van deze handige en attractieve gids.

De Nederlandse Beeldenparkgids is een uitgave van de Stichting Nederlandse Beeldenparkgids.

De Nederlandse Beeldenparkgids 2011 kost normaal € 7,50 (exclusief portokosten) maar kost nu, omdat het de laatste uitgave is, € 5,00 (exclusief portokosten) en kan besteld worden via het telefoonnummer
0229-21.69.10.

De gids is ook via de boekhandel verkrijgbaar: ISBN/EAN 978-90-803764-6-5 (zolang de voorraad strekt).
De verkoopprijs is sinds 2002 ongewijzigd.