Voorbeelden

Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant)
Voorbeeld(en) van Interart Beeldentuin & Galerie

Foto: Cees Roelofs  

korte omschrijving

De eerste, duurzame galerie van Nederland is een feit bij de opening van dit seizoen. We willen graag een voorbeeldfunctie zijn op het gebied van duurzaamheid. En ook al proberen wij dat al jaren uit te dragen, de realisering van deze nieuwe galerie is een prachtig, logisch vervolg op de ideeën die wij hebben over duurzaamheid. Deze duurzame galerie geeft ons een uitstekende mogelijkheid om naast beelden ook andere kunstvormen aan u te presenteren. Schilderijen en grafiek krijgen de juiste uitstraling op grote wanden van gecertificeerd hout.

Een ander nouveauté is de realisering van de Web Galerie www.kunstkopen-interart.nl die u de mogelijkheid verschaft om online kunstwerken te bekijken en te kopen. Tevens zijn wij te volgen op de sociale media: Twitter, Facebook en Youtube. Wij kijken uit naar uw reacties!

Traditie getrouw verbinden we elk seizoen met een passend thema. Dit jaar is dat De Drie Idealen. Interart Beeldentuin & Galerie heeft drie idealen hoog in het vaandel staan: Kunst, Kleur en Duurzaamheid. Deze drie idealen zullen wij dit seizoen op verschillende manieren aan u presenteren.

Interart Beeldentuin & Galerie is geopend van 8 mei t/m 9 oktober 2011. Gedurende het seizoen zijn er verschillende solo-exposities. Wilt u de ontwikkelingen van Interart Beeldentuin & Galerie volgen meldt u dan op www.interart.nl aan voor de digitale nieuwsbrief.

U bent van harte welkom!


Interart Beeldentuin & Galerie

Adres: 

Gouverneursweg 6c, 5473 VB Heeswijk-Dinther (Gemeente Bernheze)

Inl.: 

A. Rakhorst-van Rhijn

Inl. tel.: 

0413-293328

E-mail: 

info@interart.nl

Website: 

www.interart.nl